Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرفنی تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: اگر المپیک در موعد مقرر برگزار می‌شد، آمادگی جسمانی و روانی ورزشکاران در حد ایده‌آل نبود. تاریخ انتشار: 05:14 - 07 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۱۴۲

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، محسن کاوه، مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد این روز‌ها به برنامه‌های پیش‌روی کشتی فکر می‌کند و بزرگ‌ترین دغدغه‌اش ابتدا ریشه‌کن شدن ویروس کرونا و سلامتی کشتی‌گیران است و در ادامه هم به کسب سهمیه‌های باقیمانده و موفقیت در المپیک توکیو فکر می‌کند، هر چند تعویق این مسابقات نیازمند برنامه‌ریزی جدیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مصاحبه عیدانه خبرگزاری میزان با محسن کاوه را می‌خوانید:

سال ۹۸ چطور بود؟

سال گذشته برای من هم خوب بود، هم بد. در ابتدای سال دو نفر از کشتی‌گیران شهرستانی که وابستگی زیادی به آن‌ها داشتم و چند سال زیر نظر من تمرین می‌کردند را بر اثر تصادف از دست دادم. از طرفی پدرم را هم روز ۱۸ فروردین از دست دادم، اما اتفاق خوبی هم که برای من پیش آمد، به دنیا آمدن نوه‌ام بود.

درباره کشتی هم به دلیل عدم برگزاری انتخابات، حواشی زیادی به وجود آمده بود که خوشبختانه با انتخاب رئیس جدید، کشتی هم به ثبات رسید. البته شیوع ویروس کرونا هم باعث شده تا بخشی از برنامه‌های فدراسیون تحت‌الشعاع قرار بگیرد؛ امیدوارم این ویروس، هم در ایران و هم در تمام دنیا ریشه‌کن شود تا مردم به آرامش و زندگی طبیعی برگردند و ورزش کشتی هم به مسیر عادی برگردد.

از برنامه‌های سال ۹۹ صحبت کنید.

سال پیش رو، المپیک را در پیش داشتیم که به دلیل ویروس کرونا یک سال به تعویق افتاد. اگر المپیک در موعد مقرر برگزار می‌شد، آمادگی جسمانی و روانی ورزشکاران در حد ایده‌آل نبود. به هر حال طبیعی است که در شرایط کنونی اولویت همه انسان‌ها اعم از ورزشکار و غیرورزشکار سلامت و حفظ جان باشد. ما هم منتظر خواهیم ماند تا ببینیم در آینده چه می‌شود. تلاش می‌کنیم هر وقت که زمان برگزاری المپیک و مسابقات گزینشی اعلام شد کشتی‌گیران را برای حضوری موفق در این رویداد آماده کنیم تا به عنوان پرچم‌دار ورزش ایران بتوانند خاطرات خوبی را برای خودشان و مردم عزیز کشورمان به جا بگذارند.

سال تحویل کجا بودید؟

کلا چه لحظه تحویل سال و چه ایام نوروز در خانه خواهم ماند. باید مواردی که مسئولان مبارزه با کرونا گوشزد می‌کنند را رعایت کنیم و در خانه بمانیم تا این ویروس ریشه‌کن شود.

اوقات فراغت‌تان چگونه می‌گذرد؟

در حال حاضر با تلویزیون می‌گذرد؛ برنامه‌های خوبی هم تدارک دیده‌اند و از مردم خواهش می‌کنم که دنبال عید و سفر‌های عیدانه نباشند. بیایید مانند دنیا با این مشکل مبارزه کنیم و همان‌طور که چین خیلی خوب این موضوع را جمع کرد و در این خصوص فرهنگ بالای مردم این کشور را دیدیم، امیدوارم مردم ایران هم رعایت کنند چرا که هرقدر رعایت کنیم به نفع خودمان خواهد بود. انشاءالله که مردم موضوع را جدی بگیرند تا زودتر این مشکل رفع شود و همه بتوانیم به زندگی عادی برگردیم.

طرفدار کدام تیم هستید؟

از همان دوران کودکی استقلالی بودم. از بین تیم‌های اروپایی، هم طرفدار رئال مادرید هستم؛ البته بارسلونا و منچستریونایتد را هم خیلی دوست دارم. در بین تیم‌های ملی هم از تماشای بازی برزیل لذت می‌برم.

خودتان هم فوتبال بازی می‌کنید؟

اگر کسی برای‌مان کُری بخواند چرا که نه! حتما بازی می‌کنم و سعی می‌کنم برنده هم شویم.

بازیکن مورد علاقه‌تان کیست؟

در دوره‌های مختلف بازیکنان مختلفی ظهور کردند که نمی‌توانم فقط به نام یکی از آن‌ها اشاره کنم؛ کارن حق‌وردیان، بهتاش فریبا، مجتبی محرمی، فنونی‌زاده، امیر قلعه‌نوعی، جواد نکونام، علی کریمی، علی دایی و ناصر حجازی بازیکنان خوب و بزرگی بودند.

ورزشکار مورد علاقه‌تان کیست؟

مایکل جردن بسکتبالیت مشهور آمریکایی.

رابطه‌تان با سینما چطور است؟

وقت نمی‌کنم به سینما بروم و معمولا فیلم‌ها را از طریق تلویزیون می‌بینیم.

بازیگر مورد علاقه‌تان کیست؟

از بین بازیگران ایرانی بازی پرویز پرستویی را می‌پسندم و در بین بازیگران خارجی هم الپاچینو و داستین هافمن را خیلی دوست دارم.

اهل مطالعه هم هستید؟

متاسفانه زیاد کتاب نمی‌خوانم، اما مقالات علمی - ورزشی را زیاد مطالعه می‌کنم.

آخرین کتابی که خواندید چه نام داشت؟

مقالات ورزشی را معمولا هر روز مطالعه می‌کنم. مخصوصا مقاله‌های مربوط به برنامه‌های تمرینی و همچنین فیلم‌های آموزشی که به مربوط به کار مربی‌گری می‌شود را همواره دنبال می‌کنم.

رابطه‌تان با موسیقی چطور است؟

اصلا اهل موسیقی نیستم و معمولا مداحی گوش می‌دهم. در بین مداحان هم معمولا با صدای دلنشین حاج منصور ارضی، سعید حدادیان، محمود کریمی، سیدمجید بنی‌فاطمه و محمد عیسی انس می‌گیرم و لذت می‌برم.

در دورانی که خودتان کشتی می‌گرفتید معمولا با چه کسانی هم اتاق بودید؟

حسین گلابی و محمد بنا.

بامزه‌ترین و بی‌مزه‌ترین کشتی‌گیران اردوی تیم ملی چه کسانی هستند؟

یعقوب نجفی جویباری بامزه‌ترین کشتی‌گیر تاریخ است که به نظر من روی دستش نخواهد آمد. یعقوب جُک نمی‌گفت یا مثلا سعی نمی‌کرد کسی را بخنداند بلکه ذاتا بانمک بود و رفتارش باعث می‌شد خنده بر روی لب‌ها بنشیند. بی‌مزه هم تا دلتان بخواهد داشتیم، اما اسمی از آنها نمی‌برم. (با خنده)

اتومبیل شخصی‌تان چیست؟

هیوندای توسان سوار می‌شوم.

بیشتر بخوانید: بیانیه رئیس اتحادیه جهانی کشتی در خصوص المپیک توکیو

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشتی محسن کاوه المپیک توکیو کشتی کشتی گیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۱۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است

مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا از پنجم اردیبهشت به میزبانی امارات برگزار شد و تیم ملی ایران که با ۹ نماینده در این رویداد آسیایی حاضر بود در نهایت با کسب دو مدال طلا و نقره به کار خود پایان داد.

در جریان این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه برای اولین بار موفق به کسب مدال طلا شد. این نخستین باری بود که در رده سنی جوانان آنهم در بخش زنان ایران صاحب مدال طلا می‌شد.

مهدی هفت‌چشمه دیگر دونده ایران نیز در ماده پرتاب چکش با ثبت حد نصاب ۶۶.۶۴ متر نشان نقره این مسابقات را به دست آورد تا دومین مدال آور تیم ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشد.

لیلا ابراهیمی، قهرمان پیشین دوومیدانی و اولین مدال‌آور دوومیدانی زنان ایران بعد از انقلاب در مورد عملکرد تیم ملی جوانان در این دوره از رقابتها اظهار داشت: مسابقات با توجه به کیفیتی که داشت برای ما حائز اهمیت بود و خوشبختانه ملی پوشان جوان ما هم عملکرد مناسبی داشتند هر چند که من معتقد هستم در این رده سنی بیشتر بچه‌ها را باید با هدف کسب تجربه اعزام کنیم ولی جای خوشحالی دارد که آنها موفق شدند از این فرصتی که در اختیارشان قرار داده شده بود استفاده کنند و صاحب مدال شوند.

وی افزود: نازنین فاطمه عیدیان عملکرد بسیار خوبی داشت و موفق شد رکورد ایران را در 400 متر با مانع جابجا کند. همه از او انتظار مدال داشتند ولی کمتر کسی فکر می‌کرد او بتواند مدال طلا بگیرد. عیدیان دونده بسیار خوبی است و با انگیزه کار می‌کند. کسب این مدال باعث می‌شود نگاه ما به رده‌های پایین‌تر تغییر کند و حتی ورزشکاران در سن پایین هم انگیزه پیدا می‌کنند چون به این خودباوری می‌رسند که در صورت تلاش می‌توانند نتیجه زحماتشان را در رویدادهای بین المللی ببینند.

قهرمان پیشین دوومیدانی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید عیدیان در صورت اعزام به مسابقات قهرمانی جهان بتواند آنجا هم نتیجه خوبی کسب کند؟ گفت: به این سادگی نمی‌توان در این مورد صحبت کرد. اصولا اینگونه است که قبل از اعزام و به دست آمدن ورودی این رقابتها از ورزشکاران اعزامی تست گرفته می شود و یا به شکلی انتخابی برای آنها برگزار می شود تا آخرین رکوردی که می‌توانند بزنند را ارزیابی کرد. شاید عیدیان الان در اوج آمادگی باشد و بتوان گفت او می‌تواند در سطح جهانی هم خوب ظاهر شود اما مهم است که یک ورزشکار در آستانه اعزام به یک رویداد مهم آمادگی لازم را داشته باشد. علاوه بر این در دوومیدانی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. ورزشکاران اگر انگیزه داشته باشند و شرایط خوبی برایشان فراهم باشد می‌توانند مدال‌های خوش رنگی را در مسابقات متعدد به دست بیاورند.

ابراهیمی در ادامه با اشاره به وضعیت فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد برای حضور در بازی‌های المپیک پاریس عنوان کرد: فرزانه در چند رویداد اخیری که برگزار شده نشان داده که شرایط ایده آلی دارد و نتایج خوبی را هم کسب کرده است. حمیده هم ورزشکار پرتلاشی است و امیدوارم این روند را ادامه دهد تا بتوانیم با دو نماینده زن در پاریس حضور پیدا کنیم.

وی در واکنش به اینکه آیا فصیحی می‌تواند طلسم مدال نگرفتن دوومیدانی ایران در المپیک را بعد از سال‌ها بشکند؛ گفت: المپیک جای نخبگان ورزشی است و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. برای رسیدن به مدال المپیک فدراسیون حداقل باید 10 سال روی ورزشکار برنامه ریزی کند آن ورزشکار هم باید بتواند ابتدا مدال‌های آسیایی و سپس مدال‌های جهانی را به کارنامه‌اش اضافه کند تا بعد بتوان در مورد کسب مدال او در المپیک پیش بینی کرد.

این مربی دوومیدانی در پایان درخصوص حواشی زیاد دونده‌های المپیکی گفت: ورزشکاران ما که در رده سنی بزرگسالان هستند بالغ اند و خودشان خوب می‌دانند که در مورد چه چیزی صحبت می‌کنند و اعتراض‌شان به چیست. صحبت هایشان بر پایه عقل است و حالا اینکه فدراسیون چه تکنیکی برای کنترل آنها باید داشته باشد و یا در نظر دارد را نمی‌دانم و نظری ندارم.

کد خبر 6093161

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • غذاهای ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس چه خواهد بود؟
  • آشپز‌های فرانسوی در خدمت ورزشکاران المپیک!
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • المپیک با طعم سبزیجات
  • غیبت ارسلان در استانبول؛ نازاریان کوچک به دنبال سهمیه