Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@17:29:48 GMT

برزگر: برای اتحادیه جهانی کشتی متاسفم

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۸۳۲۵

برزگر: برای اتحادیه جهانی کشتی متاسفم

سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد با انتقاد از برنامه‌ریزی اتحادیه جهانی و جدی نگرفتن بازی‌های آسیایی، گفت: برای اولین بار نیست که این اتفاق رخ می‌دهد.

به گزارش قدس آنلاین، منصور برزگر در مورد فاصله نزدیک دو رویداد جهانی و بازی‌های آسیایی در سال ۲۰۲۲، عنوان کرد: این اولین بار نیست که این دو مسابقه نزدیک به هم برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعا برای اتحادیه جهانی کشتی و برنامه‌ریزی‌اش متاسفم که بازی‌های آسیایی را جزو برنامه‌هایش نمی‌آورد، در حالی که می‌تواند مسابقاتش را یک ماه عقب‌تر یا جلوتر بگذارد.

وی ادامه داد: در زمان کشتی‌گیری ما هم این اتفاقات رخ می‌داد. آسیایی در تهران بود، از آن طرف هم جهانی در ترکیه برگزار می‌شد که ما یک مدال آسیایی و جهانی را از دست دادیم. آماده بودم می‌توانستم یک مدال جهانی به مدال‌هایم اضافه کنم اما تیم اعزام نشد و تیم را نگه داشتند برای بازی‌های آسیایی، چون مسابقاتی که در تهران برگزار می‌شد برای ما خیلی مهم‌تر بود. همینطور سال ۱۹۹۰ آسیایی پکن، تیم را به توکیو بردیم و یک تیم را هم در فاصله نزدیک به پکن. در مسابقات هیروشیمای ژاپن هم این اتفاق افتاد.

برزگر در پاسخ به این سوال که اولویت فدراسیون کشتی باید کدام مسابقه باشد و تیم اصلی‌اش را به بازی‌های آسیایی اعزام کند یا جهانی صربستان، خاطرنشان کرد: این بستگی به سیاست فدراسیون دارد که آیا برایش آسیایی مهم‌تر است یا جهانی. ما نفراتی داریم که در هر دو رقابت می‌توانند مدال بیاورند. نگذاریم یک نفر مثل حسن یزدانی یک مدال جهانی را مثل ما از دست بدهد. به هرشکل بازی‌های آسیایی در ۶ وزن المپیکی برگزار می‌شود، ولی جهانی در ۱۰ وزن است. من چون با فدراسیون نیستم نمی‌دانم سیاست کمیته ملی المپیک و فدراسیون کشتی در این خصوص چیست؟ ما که آن زمان جهانی استانبول را انجام دادیم و بلافاصله به آسیایی توکیو رفتیم و با ۶ طلا هم برگشتیم. بستگی به سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فدراسیون دارد. این باید بررسی شود و به فاصله دو رویداد دقت کنند که چه افرادی کجا بگیرند و کدام نفرات توانایی حضور در هر دو مسابقه را دارند.

نایب قهرمان المپیک ۱۹۷۶ مونترال در مورد اختلاف فدراسیون کشتی و وزارت ورزش بر سر اساسنامه فدراسیون که به تایید اتحادیه جهانی رسیده است، گفت: متاسفانه ما نه فدراسیون‌های جهانی و نه مراکز بین‌المللی را در ورزش قبول نداریم و همه جا فقط سیاست‌های فردی خودمان را اعمال می‌کنیم. همیشه هم نداشتن ارتباطات بین‌المللی به ما ضربه زده است. بعد به جای اینکه نفراتی که در اتحادیه جهانی و فدراسیون‌های جهانی سایر رشته‌ها داشتیم را تقویت و حمایت کنیم، وقت‌مان با اختلافات داخلی سپری شده است. الان هاشمی‌طبا را برداشتند که آقای‌ ایکس را بگذارند، اما چه شد؟ یک کرسی مهم را از دست دادیم. شاپور غلامرضا که رفت، سال‌ها زمان برد که هاشمی‌طبا جایش را در کمیته بین‌المللی المپیک گرفت. بعد از هاشمی‌طبا هم صاحب کرسی موثری نشدیم.

قهرمان کشتی جهان در سال ۱۹۷۳، تاکید کرد: متاسفانه روابط بین‌المللی را نمی‌دانیم و نفع شخصی را همیشه در نظر می‌گیریم. حقیقت این است که اگر میز وفا داشت تو پشتش نمی‌نشستی و رئیس قبلی می‌ماند!

برزگر گفت: بیاید واقع‌گرا باشید، واقعیت این است که فدراسیون جهانی، به فدراسیون ملی توجه می‌کند نه به وزارت ورزش. طرف حسابش فدراسیون است. اینکه قدرت‌طلبی بکنیم و پسرخاله و دخترخاله را بخواهیم راس کار بیاوریم، این می‌شود که نخبه‌ها می‌روند. وقتی به آنها بها ندهیم، می‌روند و بعد آدم‌های کوچک در راس قرار می‌گیرند. متاسفانه مدیران ورزش ما قدرت‌طلب هستند و همه چیز را برای خودشان می‌خواهند.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: منصور برزگر کشتی بازی های آسیایی اتحادیه جهانی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات جهانی به سود ایران است

سعید لیلاز: غربی‌ها متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

به گزارش مشرق، یک فعال سیاسی اصلاح طلب بر این باور است که تحولات جهانی چند سال گذشته به سود جمهوری اسلامی ایران بوده است.

سعید لیلاز طی گفتگویی با یورونیوز تاکید با بیان اینکه در سه سال گذشته همه تحولات بین‌المللی، کم یا زیاد، به سود جمهوری اسلامی بوده، تصریح می کند، از جمله بحران غزه که باعث شده توجه غرب همان قدر که از اوکراین منحرف شده، از روابط ایران و چین هم منحرف شود به سمت حل و فصل بحران غزه. بویژه که غربی‌ها در این فاصله متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

وی همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به اینکه تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران بیشتر اثر سیاسی و سمبلیک دارد و بر زندگی مردم و اقتصاد ایران تاثیر عمیقی نخواهد داشت، می گوید: او درباره تاثیر تحریم‌ها بر روابط ایران و اروپا گفت: تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا نقار و شکاف بین ایران و این اتحادیه را بیشتر خواهد کرد. اتحادیه اروپا در گذشته میانجی بین ایران و آمریکا بود، ولی الان کشورهای عربی این نقش را بر عهده دارند.

دیگر خبرها

  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • سلب میزبانی ایران از مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ | واکنش فوری و متقابل ؛ ایران مسابقات را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • سرگیجه در کشتی؛ محمدعلی گرایی به تیم ملی دعوت شد
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!